Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Συμπληρωματικό Μίζα φρούτων

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή συμπληρωματικής διατροφής με φρούτα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας, το μωρό μου είναι τώρα 6 μηνών και έχουμε αλλάξει σε επιπλέον φαγητά, έχω αρχίσει να ετοιμάζω πρακτικές και πολύ νόστιμες γεύσεις για το μωρό μου και άλλα μωρά, ελπίζω να σας αρέσει, θα μοιράζομαι κάθε νέα συνταγή που φτιάχνω. ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο. Είπα ότι η μητέρα δεν μπορεί πια να θηλάσει στο νοσοκομείο, τουλάχιστον θα έπρεπε να μοιραστεί τις πληροφορίες της με άλλα μωρά και τις μητέρες τους. :))

Φτιάχνω τις συνταγές μου και με βάση τις νοσηλευτικές μου γνώσεις και μιλώντας με τον γιατρό του γιου μου, κάθε μωρό είναι διαφορετικό, δυστυχώς, το μωρό μου έχει ευαίσθητο και αλλεργικό σώμα, οπότε ξεκινήσαμε με ελαφριές τροφές, αν έχετε τα ίδια προβλήματα, μπορείτε να εφαρμόσετε τις συνταγές μου. Έπρεπε να ξεκινήσω από πολύ απλά. Ένα ευαίσθητο μωρό είναι δικό μας, ελπίζω όλα τα μωρά μας να μεγαλώσουν υγιή :))

Ο τρίφτης γυαλιού είναι απαραίτητος, μην χρησιμοποιείτε το μπλέντερ εκτός εάν είναι πολύ απαραίτητο. Τα μωρά πρέπει να μάθουν να καταπίνουν με σβώλους τροφές, ας είμαστε ευαίσθητοι σε αυτό.

  1. Στη συνταγή μας, τρίβουμε το τέταρτο της μπανάνας και το τέταρτο αχλάδι μας σε ένα γυάλινο τρίφτη, το ανακατεύουμε καλά και το τρώμε με ευχαρίστηση :))

1η ημέρα 1/4 (τέταρτο φέτα) μεζούρα + μητρικό γάλα ή φόρμουλα (ισοδύναμο με 1 κουταλιά της σούπας)
2η μέρα 2/4 (μισή φέτα) μέτρο + μητρικό γάλα ή φόρμουλα (ισοδύναμο με 2 κουταλιές της σούπας)
Την 3η μέρα, μπορείτε να πάρετε 3/4 (μισή φέτα + τέταρτο) μεζούρα και στη συνέχεια να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε το μητρικό γάλα στο κύριο γεύμα. (Ισοδύναμο με 3 κουταλιές της σούπας, μπορεί να είναι αρκετή ποσότητα σνακ για το μωρό μας, δεν χρειάζεται παραπάνω. )

Δεδομένου ότι μπορεί να υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας, εισάγουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας για τις πρώτες 3 ημέρες και αν το μητρικό γάλα ή το γάλα φόρμουλας είναι χαμηλό ή όχι το βράδυ, δυστυχώς το υποστηρίζω με φόρμουλα. 🙁
Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε 3 κύρια γεύματα ως 3 σνακ.

Ελπίζω να είμαστε ξανά μαζί με νέες συνταγές, να μεγαλώσουμε με υγεία, μικροί μου :))

Συνταγή Συμπληρωματικής Τροφής Φρούτα με φωτογραφία

Συμπληρωματικό Μίζα φρούτων

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button